9_Jasonmetstoel_horizontal.png

Cursusdata

In Nijkerk wordt de Alpha-cursus aangeboden door christenen uit verschillende kerken op verschillende momenten in de week. Meerdere keren per jaar hebben zij onderling contact en wordt er afgestemd wie wanneer de cursus gaat verzorgen zodat er een gevarieerd aanbod is, het hele jaar door. De cursussen starten in het voor- en najaar) Ook is het al vele jaren de goede gewoonte om een gezamenlijke kick-off te verzorgen. Hieraan werken ook Alphateams mee die op dat moment de cursus niet verzorgen. In Nijkerkveen verzorgt de Hervormde Kerk samen met de Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen de Alpha-cursus.

Ochtend Alpha   Avond Alpha   Avond Alpha   Youth Alpha
17 september 2018    20 september 2018   Januari 2019   Nog niet bekend   Startdatum

Maandagochtend

Donderdagavond

Woensdagavond

Donderdagavond

Weekdag

Jeugd tussen 14 en 20 jaar  Locatie

Oppas aanwezig

Inge

Aart

Jannie

Hilda

06-20587275

Johan

06-13419421

Contactpersoon

De volgende kerken steunen deze Alpha-cursussen: De Hervormde Gemeente 'De Fontein', Evangelische gemeente 'De Ark' en de Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt)

Behalve de Alphacursus is er in Nijkerk nog een mogelijkheid om kennis te maken met het christelijk geloof. Namelijk de Emmaus cursus. Meer weten? Laat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  een bericht achter.

Aan deze website wordt gewerkt. Dit is een tijdelijke homepage. De vermelde informatie is overigens correct.